Natuurhuisje

De Negende Zaeligheyt bestaat uit knusse, houten natuurhuisjes en familiehuizen, allemaal midden in de natuur. De ideale locatie voor een verblijf met uw partner, gezin of juist met de hele familie!

Natuurhuisje van hout

Vanaf 1 persoon

50m2 groot

Onze natuurhuisjes zijn gelegen in de prachtige Brabantse Kempen, midden in stiltegebied, vind u op ons kleinschalig vakantiepark meerdere natuurhuisjes. Wakker worden van het fluiten van de vogels, een plek om heerlijk tot rust te komen. Deze ruime natuurhuisjes (50m²) liggen direct aan de bosrand. Ze zijn gezellig ingericht, met veel hout voor een natuurlijke sfeer. Voorzien van een open keuken met magnetron, eethoek, natte ruimte met douche, toilet en vaste wastafel, zithoek met tweepersoons slaapbank, relax stoel, TV, WIFI, twee eenpersoonsbedden op de bovenverdieping met vide, eigen terrasje. Wij staan graag voor u klaar om uw verblijf meer dan naar wens voor u te verzorgen.

Waarom kies je voor ons?

  • Kleinschalig vakantiepark in de natuur
  • Voor de echte rustzoeker
  • Groene, mooie en rustige omgeving
  • Omgeving geschikt om te wandelen en te fietsen
  • Leuke vakantiehuisjes in de Brabantse natuur

Natuurhuisje huren midden in de natuur

De huisjes liggen écht midden in de natuur, je geniet dus van volop natuurschoon en rust. De Negende Zaeligheyt ligt in de bossen van Bergeijk, in de provincie Brabant. Er is genoeg te beleven rondom onze natuurhuisjes, beleef wandelend of fietsend de Brabantse natuur, of bezoek bourgondische dorpjes in de omgeving zoals Bergeijk en Eersel. Of vermaak je met onze eigen activiteiten! We beschikken over een groot terrein waar leuke groepsactiviteiten kunnen plaatsvinden. Met de hele familie kun je deelnemen aan activiteiten als speur / wandeltochten of mountainbiken door het bos. Je kunt op ons buitensportterrein klimmen, handboogschieten of nog veel meer. Of doe mee aan een van onze challenge parcours of ontsnap uit de spannende escape room, het rovershol! Alle programma’s worden professioneel begeleidt door instructeurs.

dsbuffer.bmp

De omgeving van onze Natuurhuisjes

Onze natuurhuisjes liggen in de Brabantse Kempen, ongeveer 1,5 kilometer van de Belgische grens. Start vanuit uw natuurhuisje verschillende wandel of fietsroutes door zowel de Nederlandse als de Belgische Kempen.

Rondom onze natuurhuisjes zijn een aantal zeer mooie pittoreske plaatsjes te vinden zoals; Eersel, Bergeijk, Steensel, Hulsel, Knegsel, Netersel, Reusel, Duizel etc. Deze plaatsjes liggen ongeveer in een straal van 25 km van onze natuurhuisjes waardoor ze allemaal goed bereikbaar zijn met de fiets. Vraag bij de receptie vooral eens naar de fietsroutes die we voor u hebben, welke starten bij uw natuurhuisje.

Tevens kunt u vanuit uw natuurhuisje ook hele mooie wandelroutes starten. Wij hebben meer dan 15 wandelroutes die starten vanuit uw natuurhuisje. Loop direct de bossen in naar het beekdal van de Goorloop of naar de Cartierheide.

Online boeken