Eten & drinken

Onze missie is mensen een plek bieden waar ze kunnen genieten van de rust, ruimte en natuur.
In ons restaurant maken we met streekproducten voor u natuurlijke, gezonde en eerlijke gerechten. Alles wordt vers en met aandacht voor u bereid. Gewoon lekker eten voor een betaalbare prijs. Kom naar Herberg De Negende Zaeligheyt en proef onze Puur Natuur gerechten.

Puur natuur

Streekproducten

Verse ingrediënten

foto-straatbord

Onze openingstijden

Wij zijn vrijwel het gehele jaar geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur.

Aangepaste gegevens

In verband met het corona virus en de wisselende maatregelen, veranderd er bij ons ook regelmatig iets. Wilt u op de hoogte blijven kijk dan op onze facebook pagina.

Onze kaarten

Klik hieronder op de kaart die u graag wilt zien

Bekijk hier onze menukaart

Bekijk hier onze drankenkaart

foto-menukaart-2020
smoker3-e1469990162282-1

Over ons restaurant

Heerlijk lunchen of dineren, midden in de natuur

Herberg De Negende Zaeligheyt is gebouwd met als doel dat het zou dienen als horecagelegenheid voor onze buitensport groepen. Nadat de bouw was voltooid en Herberg De Negende Zaeligheyt in gebruik is genomen kwamen er steeds meer mensen van buitenaf om te vragen of ze hier ook iets konden drinken. Natuurlijk kon dit ook. Na een aantal jaar zijn we ons meer gaan richten op de fietser en de wandelaar. Herberg De Negende Zaeligheyt was geboren. In het begin maakten we nog simpele maar wel lekker gerechten. Zo’n 3 jaar geleden zijn we overgestapt naar zo veel mogelijk streekproducten. Tegelijk met deze switch zijn we alleen maar verse ingrediënten gaan gebruiken. Nu een paar jaar verder zijn we steeds meer aan het ontdekken hoe we onze gerechten nog lekkerder kunnen maken.

Onze missie is mensen een plek bieden waar ze kunnen genieten van de rust, ruimte en natuur.
Dit alles is hier meteen te voelen als je buiten bent. In ons restaurant maken we met streekproducten voor u natuurlijke, gezonde en eerlijke gerechten. Alles wordt vers en met aandacht voor u bereid. Gewoon lekker eten voor een betaalbare prijs. Kom naar Herberg De Negende Zaeligheyt en proef onze Puur Natuur gerechten.

Heeft u een vraag of wilt u een prijsopgave?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.