Vakantiehuis Achterstal

De Negende Zaeligheyt bestaat uit knusse, houten vakantiehuisjes, b&b’s, familiehuizen, camperplaatsen en een mini camping, allemaal midden in de natuur. De ideale locatie voor een verblijf met uw partner, gezin of juist met de hele familie- of vriendengroep waarbij rust en natuur centraal staat.

Vakantiehuis

Maximaal 6 personen

Eigen tuin

Ons kleinschalige vakantiepark ligt midden in de Brabantse Kempen. Direct aan de bosrand waar u kunt wandelen langs de heide, akkers en bospercelen. Het oude stalgedeelte van de boerderij voor aan de weg is opgesplitst in 2 appartementen voor 6 personen. Geniet van de natuur en de rust van het stiltegebied waar wij met ons vakantiepark in liggen.

Waarom kies je voor ons?

  • Kleinschalig vakantiepark in de natuur
  • Voor de echte rustzoeker
  • Na 23:00 uur is het stil op het park
  • Groene, mooie en rustige omgeving
  • Omgeving geschikt om te wandelen en te fietsen
  • Leuke vakantiehuisjes in de Brabantse natuur

De Achterstal

Dit vakantiehuis zoals zijn naam al doet vermoeden heeft zijn ingang en tuin aan de achterkant van de boerderij. Deze tuin ligt op het zuiden waardoor u bijna heel de dag lekker in het zonnetje kunt genieten. In dit vakantiehuis zijn max 2 honden toegestaan.

De Achterstal heeft op de begane grond 1 slaapkamer met twee 1 persoons-bedden van 90cmx210cm, en suite een douche en wastafel. Deze slaapkamer heeft ook een eigen TV. Toilet in de centrale hal, woonkamer met open keuken en terras.

Op de boven verdieping heeft dit vakantiehuis 2 slaapkamers met twee 1 persoons-bedden van 90cmx210cm, 2 badkamers met douche, toilet en wastafel.

U kunt dit vakantiehuis ook boeken in combinatie met vakantiehuis “De Zijstal”

lindseydesignstudio-58

Online boeken

....