Camping

Na een wijzigingstraject van 5 jaar voor ons bestemmingsplan is het dan eindelijk rond. We kunnen beginnen met de realisatie van onze camping!

Deze pagina is tot de opening van de camping bedoeld en ingericht om jullie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en voortgang van de camping.

Kampeerplaatsen

Privé sanitair op de plaatsen

Gratis stroom & water

Na een aantal jaren bij andere campings gekeken te hebben weten we wat we gaan maken. Wij willen onze gasten op de camping de luxe bieden van een 5 sterren camping met privé sanitair op de plaatsen. Maar tegelijkertijd ook de rust van een natuurcamping midden in het groen, waar je wakker wordt van de fluitende vogeltjes.

Het gehele campingterrein wordt ingericht met inheemse soorten passend bij de natuur in de omgeving. De bomen en struiken die wij gekozen hebben komen dan ook van oudsher hier voor. Het onderhoud van de camping proberen we zo veel mogelijk natuurlijk te laten plaatsvinden waarbij de natuur zelf het meeste werk doet. Dit door bijvoorbeeld alleen de paden en de standplaatsen te maaien. De rest zaaien we  in met bloemen voor een rijk insectenleven.

U kunt eventueel al overnachten op onze camping. Echter deze is nog steeds in ontwikkeling. Momenteel zijn ze ingericht als camperplaatsen.

Waarom kies je voor ons?

  • Kleinschalig vakantiepark in de natuur
  • Voor de echte rustzoeker
  • Groene, mooie en rustige omgeving
  • Omgeving geschikt om te wandelen en te fietsen
  • Overnachten in de Brabantse natuur

Sfeerimpressies van onze camping

Schrijf je nu in om op de hoogte te blijven en krijg daarmee de EERSTE mogelijkheid om te boeken!

Online boeken