Vergaderen in het groen

Wij willen u graag een plek bieden waar u kunt genieten van de rust, ruimte en natuur. Onze vergaderzaal is een uitstekende uitvalsbasis voor uw team.

Midden in de natuur

Met overnachting mogelijk

Catering mogelijk

vergaderzaal-2

Onze vergaderzaal

Naast onze receptie zit een zaaltje voor max. 12 personen. Deze vergaderzaal is voorzien van alle gemakken die u nodig heeft.

Er is een digibord aanwezig. Dit digibord is te gebruiken als beamer en flip-over. Tevens liggen er de benodigde schrijfwaren voor u klaar in de vergaderzaal.

U loopt vanuit de vergaderzaal gemakkelijk naar het restaurant voor uw afgenomen catering of u laat dit klaar zetten in de vergaderzaal.

Geniet van de natuur tijdens uw vergadering, loop tussendoor of in de pauze even lekker het bos in wat op 100 meter afstand van de vergaderzaal begint. Kortom, luxe vergaderen in de natuur.

Ook meerdaagse vergaderingen met overnachting zijn mogelijk.

We hebben nog een grotere ruimte ter beschikking voor max. 40 personen. Mocht u hierin interesse hebben, vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Onze prijzen

Huur vergaderzaal hele dag € 140,00

Huur vergaderzaal halve dag € 85,00 (tot 12.30 uur of vanaf 13.30 uur)

 

Arrangement los bij te reserveren: onbeperkt koffie/thee/water

Kosten hele dag: € 12,50 per persoon

Kosten halve dag: € 7,50 per persoon

vergaderzaal-4
vergaderzaal-3

Catering mogelijkheden

Heerlijk lunchen of dineren, midden in de natuur

Bij het restaurant zijn verschillende mogelijkheden voor uw lunch of diner. Neem contact op om de mogelijkheden te bekijken.

Heeft u een vraag of wilt u een prijsopgave?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.