Appartement Zijstal

De Negende Zaeligheyt bestaat uit 2 appartementen, 2 B&B’s, 9 houten vakantiehuisjes, een familiehuis, camperplaatsen en een minicamping.

Appartementen

Maximaal 6 personen

Eigen speelveldje

Ons kleinschalige vakantiepark ligt midden in de Brabantse Kempen. Direct aan de bosrand waar u kunt wandelen langs de heide, akkers en bospercelen. Het oude stalgedeelte van de boerderij voor aan de weg is opgesplitst in 2 appartementen voor 6 personen. Geniet van de natuur en de rust van het stiltegebied waar wij met ons vakantiepark in liggen.

Waarom kies je voor ons?

  • Kleinschalig vakantiepark in de natuur
  • Voor de echte rustzoeker
  • Na 23:00 uur is het stil op het park
  • Groene, mooie en rustige omgeving
  • Omgeving geschikt om te wandelen en te fietsen
  • Leuke vakantiehuisjes in de Brabantse natuur

De Zijstal

Dit appartement zoals zijn naam al doet vermoeden ligt aan de zijkant van de boerderij. Deze heeft de tuin op het oosten waardoor u lekker in het zonnetje kunt genieten van uw ontbijt. In dit appartement zijn geen huisdieren toegestaan.

De Zijstal heeft op de begane grond 1 slaapkamer met twee 1 persoons-bedden van 90cmx210cm, en suite een douche en wastafel. Deze slaapkamer heeft ook een eigen TV. Toilet in de centrale hal, woonkamer met open keuken en terras.

Op de boven verdieping heeft dit appartement 2 slaapkamers met twee 1 persoons-bedden van 90cmx210cm, 1 badkamer met douche en wastafel, 1 toilet apart van de badkamer.

U kunt dit appartement ook boeken in combinatie met appartement Achterstal

20220401_162035

Online boeken

....