Zij- en Achterstal gecombineerd

De Negende Zaeligheyt bestaat uit knusse, houten vakantiehuisjes, b&b’s, familiehuizen, camperplaatsen en een mini camping, allemaal midden in de natuur. De ideale locatie voor een verblijf met uw partner, gezin of juist met de hele familie- of vriendengroep waarbij rust en natuur centraal staat.

Vakantiehuizen

Maximaal 12 personen

Eigen tuinen

Ons kleinschalige vakantiepark ligt midden in de Brabantse Kempen. Direct aan de bosrand waar u kunt wandelen langs de heide, akkers en bospercelen. Het oude stalgedeelte van de boerderij voor aan de weg is opgesplitst in 2 vakantiehuizen voor 6 personen die tevens middels een tussendeur te combineren zijn. Geniet van de natuur en de rust van het stiltegebied waar wij met ons vakantiepark in liggen.

Waarom kies je voor ons?

  • Kleinschalig vakantiepark in de natuur
  • Voor de echte rustzoeker
  • Na 23:00 uur is het stil op het park
  • Groene, mooie en rustige omgeving
  • Omgeving geschikt om te wandelen en te fietsen
  • Leuke vakantiehuisjes in de Brabantse natuur

De Zijstal

Dit vakantiehuis zoals zijn naam al doet vermoeden ligt aan de zijkant van de boerderij. Deze heeft de tuin op het oosten waardoor u lekker in het zonnetje kunt genieten van uw ontbijt. In dit vakantiehuis zijn huisdieren toegestaan.

De Zijstal heeft op de begane grond 1 slaapkamer met twee 1 persoons-bedden van 90cmx210cm, en suite een douche en wastafel. Deze slaapkamer heeft ook een eigen TV. Toilet in de centrale hal, woonkamer met open keuken en terras.

Op de boven verdieping heeft dit vakantiehuis 2 slaapkamers met twee 1 persoons-bedden van 90cmx210cm, 1 badkamer met douche en wastafel, 1 toilet apart van de badkamer.

Bekijk het vakantiehuis Zijstal

zijstal-tuin-1
appartement-achterstal

De Achterstal

Dit vakantiehuis zoals zijn naam al doet vermoeden heeft zijn ingang en tuin aan de achterkant van de boerderij. Deze tuin ligt op het zuiden waardoor u bijna heel de dag lekker in het zonnetje kunt genieten. In dit vakantiehuis zijn ook honden toegestaan.

De Achterstal heeft op de begane grond 1 slaapkamer met twee 1 persoons-bedden van 90cmx210cm, en suite een douche en wastafel. Deze slaapkamer heeft ook een eigen TV. Toilet in de centrale hal, woonkamer met open keuken en terras.

Op de boven verdieping heeft dit vakantiehuis 2 slaapkamers met twee 1 persoons-bedden van 90cmx210cm, 2 badkamers met douche, toilet en wastafel.

Bekijk het vakantiehuis Achterstal

Online boeken