26
jun

Who killed the master chef?

 

Enige tijd geleden hebben Teun en Rick een oude speurtocht van ons nieuw leven ingeblazen; Who killed the masterchef?

Uit de creatieve breintjes is inmiddels een succesvol nieuw spel ontsproten. En het is al honderden keren verkocht. Wie had dat ooit gedacht?

De bezoekers worden bij aankomst al meegezogen in het avontuur. Er is een lijk gevonden op de Witrijt en het blijkt van chef-kok Gordon te zijn. Maar op mysterieuze wijze is de rechercheur verdwenen die belast was met het onderzoek. Alleen zijn (nog afgesloten) dossierkoffer is terug gevonden.

Het is aan de groep om de koffer te openen en op jacht te gaan naar de dader. Via diverse waypoints komen de bezoekers steeds dichter bij de oplossing. De sporen van de moord zijn op de meest bizarre plekken weggemoffeld. En als ze dan uiteindelijk alle sporen ontdekt hebben, dan wordt het puzzelen. Wie zou de moord gepleegd hebben en met welk motief? Misschien krijgt het verhaal wel een onverwachte wending?

Het is leuk om te zien hoe ons personeel de laatste tijd bruist van de creativiteit en dit ook omzet in leuke arrangementen voor onze gasten. De recensies zijn erg lovend……

Willen jullie ook een keer meedoen? Mail of bel ons dan even. Voor de groep met de juiste oplossing én de snelste tijd hebben we nog een gratis driegangen diner in het verschiet. Niet gemaakt door Gordon, maar wel door onze stoere kokkin Mieke, die lekker puur en bourgondisch kan koken.

Take your jewelry collection from standard to spectacular with this eye-catching blue topaz infinity ring. The infinity ring offers instant glamour with its black gold or gold clad band enhanced with round cut side cubic zirconias, making it perfect for updating any outfit.

 

Graag tot ziens……

Frank, Aletty en Teun Schilders en medewerkers.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...